Jokainen asiakassuhde vahvistaa meille aktiivisen ja aidon myyntityön tarpeellisuutta. Muotikaupan ala kokee tällä hetkellä isoa murrosvaihetta ja tulevaisuudessa se vaatii myös työelämältä muutoksia. Uskon vahvasti, että tarvitsemme myyntityöhön uudenlaisia toimintatapoja, jotta saamme tarvittavat tehot käyttöömme ja luotua kustannustehokkaita ratkaisuja.
Tässä muutoksessa Trendmate on suunnannäyttäjä.

Työelämä vaatii yhä enemmän läpinäkyvyyttä. Verkossa toimiva reaaliaikainen arviointi tehdystä työstä ei jätä enää tilaa passiiviselle toiminnalle. Tilausjärjestelmän kautta työnantaja voi varata ja tilata työntekijän suoraan verkosta, nähdä myyjän profiilin ja suositukset. Arvioida tehdyn työn ja antaa palautetta. Työntekijälle innovatiivinen järjestelmä tuo kehityksen seuraamisen tähän päivään. Meistä jokainen haluaa olla hyvä työssään, emme me hae töihin, jotta voisimme epäonnistua. Haluamme saada palautetta, jotta voimme kehittyä! Arviointi on mittari kehityksen seuraamiseen, siihen nykyajan ihminen on tottunut ja sitä myös kaivannut.

Trendmate muuttaa tekemisen merkitykselliseksi. Ei ole olemassa turhia työvuoroja, eikä merkityksetöntä työtä.

Toimitusjohtaja,  Maria Korpisalo

Jätä yhteydenottopyyntö

Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Unelmien työpaikan löytäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa! Tilaa uutiskirje ja saat tiedon avoimista työpaikoista suoraan sähköpostiisi!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.