Kauneus konsulentti

  • Tyyppi: Osa-aikainen työ
  • Sijainti: Tampere
  • Ajankohta: mahd. pian
  • Yritys: Motimate Oy

Haemme jatkuvasti tiimiimme energisiä ja osaavia kosmetiikkamyyjiä! Nautit asiakaspalvelusta ja myyntityöstä, eikä hymysi hyydy vaativassakaan tilanteessa. Sinulla on kosmetologin tai meikkaajan koulutus.

Meillä pääset kehittämään itseäsi kokonaisvaltaisesti vaihtuvien tuotteiden ja työympäristön kautta. Ala elää jatkuvasti ja me elämme sen mukana.

Edustamme mm.Moroccanoil, Tata harper, Zuii organic, Hynt Beauty, Bioeffect, Lily Lolo, Urtekram, Talika brändejä. Työskentelemme Sokos ja Stockmann tavarataloissa, sekä Emotion ja Ruohonjuuri myymälöissä.

Työ soveltuu toisen työn tai opiskeluiden rinnalle joustavien työaikojemme kanssa.
Nyt on sinun hetkesi hakea ammattitaitoiseen ja oikeasti välittävään tiimiimme.
Kiinnostuitko? Laita hakemus ja CV pian.
toni@trendmate.fi
aihe:kosmetiikkamyyjä, Tampere

Työntekijämme Sanni kertoo miksi meille kannattaa hakea töihin:

”Trendmatella pääsen käyttämään taitojani, hyödyntämään parhaita puoliani ja kehittämään itseäni jatkuvasti. Trendmatella kauneuskonsulentin työssä saan työskennellä kauneudenhoidon kiinnostavimpien brändien parissa ja opin työssäni koko ajan uutta. Mikä olisikaan sen motivoivampaa? Minulle tärkeää työssä on jatkumo ja itseni haastaminen ja pääsenkin haastamaan itseäni jokaisessa työvuorossa. Vaikka kyseessä onkin henkilöstövuokraus, ei meillä työskennellä yksin. Koenkin Trendmaten yhdeksi parhaimmaksi puoleksi meidän tiimin huikean yhteishengen.” Sanni vinkkaa.

Unelmien työpaikan löytäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa! Tilaa uutiskirje ja saat tiedon avoimista työpaikoista suoraan sähköpostiisi!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.