Lifestyle myyjä

  • Tyyppi: Osa-aikainen työ
  • Sijainti: Tampere
  • Ajankohta: Heti
  • Yritys: Dick Johnson

Nyt etsimme asiakkaallemme Dick Johnson Storelle uutta ekstramyyjää. Työssä tarvitaan oikeaa asennetta, energiaa ja myyntitaitoa! Dick Johnsonilla on kiva olla töissä, jos tykkää. Dick Johnson yrityksen verhojen takana häärää vaikka minkälaista hiihtäjää, tai oikeastaan heillä ei ole yhtään hiihtäjää töissä.. mutta heiltä löytyy copywriteria, parturia, varastomiestä, myyjää ja päälliköitä roppakaupalla.

Oletko sinä persoona, joka odottaa vielä omaa tähtihetkeään nousta uransa huipulle? Dick Johnson on Tamperelainen yritys, josta ei puutu asennetta eikä energiaa! Haemme Ratinassa sijaitsevaan lifestyle-konseptiin nyt extramyyjää. Etsimme henkilöä, joka on nälkäinen osaaja, sillä työn kautta on mahdollisuus omalla aktiivisuudellaan edetä. Työssä pääset kehittämään taitojasi yhdessä hauskan ja välittävän tiimin kanssa. Meille tiimityöskentelytaidot ovat olleelliset työssä suoriutumiselle.

Työ soveltuu hyvin toisen työn rinnalle tai opiskelujen ohelle.
Älä odota kauaa, sillä paikka täytetään heti oikean löydyttyä!
Hakemukset ja CV osoitteeseen: toni@motimate.fi
aihe: Dick Johnson Store

Unelmien työpaikan löytäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa! Tilaa uutiskirje ja saat tiedon avoimista työpaikoista suoraan sähköpostiisi!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.