Muodin myyjä

  • Tyyppi: Osa-aikainen työ
  • Sijainti: Pk-seutu
  • Ajankohta: Jatkuva haku
  • Yritys: Motimate Oy

Toimimme vuokratiiminä useille alan menestyneille vaatemyymälöille ja brändeille. Työviikkosi muodostuu kahden – kolmen eri yrityksen tai brändin myyntivuoroista. Yhdistämme näin alan osa-aikaiset työt yhteen ja pystymme tarjoamaan kilpailukykyisemmän tuntisopimuksen sinulle. Olemalla osa vuokratiimiämme pääset luomaan alalle tuplavauhdilla suhteita ja verkostoitumaan kolmin kertaisella vauhdilla!

Haluatko luoda urasi muodin parissa? Meidän kautta teet unelmasta totta! Työskennellessäsi meillä, tarjoamme kaikki verkostomme sinun käyttöösi.

Asiakkaitamme ovat mm. Esprit, Makia, Voglia, Brothers, Dr.Denim, Dick Johnson, Lee, Vans, Happy Socks, Samsoe&Samsoe, Oh my Gosh, Pbo

 

Haemme jatkuvasti nälkäisiä muodin myyjiä tiimiimme!
Olet etsimämme henkilö mikäli sinulta löytyy jo alalta työkokemusta tai olet alalle haluava myyntitykki. Saat myynnistä onnistumisen tunteen. Pidät asiakkaista ja hymysi ei hyydy. Olet iloinen persoona ja se näkyy työskentelyssäsi. Otat tavoitteet motivoivina ja saat niistä lisäpotkua työhösi.

Etsimme tuntisopimuksella tekijöitä sekä extra työntekijöitä

Me tarjoamme sinulle:

-mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoasi

-laajan työskentelymahdollisuuden alalla

-oikeasti välittävän työyhteisön

Laita pian hakemus ja CV! Otamme sinuun yhteyttä.
toni@trendmate.fi
aihe:muodin myyjä, Pk-seutu

Työntekijämme Aino kertoo:

”Trendmatella työskentely on paljon enemmän kuin pelkkä myynityö, se on asiakaselämysten luomista. Trendmatella saa työnantajien arvostamaa työkokemusta laajasti eri työympäristöistä. Sen takia työ on monipuolista ja aktivoivaa. Trendmate on työyhteisönä motivoiva, kaikki kollegat puhaltavat yhteen hiileen. Trendmatella jokaista työntekijää arvostetaan yksilönä, minkä takia oma työpanos tuntuu aina merkitykselliseltä. Trendmate on ollut ehdottomasti mielekkäin työpaikkani tähän mennessä.” Aino vinkkaa.

Unelmien työpaikan löytäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa! Tilaa uutiskirje ja saat tiedon avoimista työpaikoista suoraan sähköpostiisi!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.