Muodin myyjä

  • Tyyppi: Osa-aikainen työ
  • Sijainti: Tampere
  • Ajankohta: mahd. pian

Trendmate on muodin- ja kauneuden alan henkilöstövuokraus.

Nyt etsimme omaan tiimiimme huippumyyjiä muodin puolelle. Sinä rakastat muotia, myyntiä ja asiakaspalvelua. Pidät asiakkaista ja hymysi ei hyydy vaativissakaan tilanteissa. Otat annetut tavoitteet motivoivina ja annat aina parastasi myyntityössä. Omaat jo kokemusta vaatemyymälässä työskentelystä tai olet alalle haluava energinen myyntitykki! Haemme tiimiimme extra työntekijöitä.

Me tarjoamme sinulle työvuoroja 1-3 vuoroa/viikko, sekä oikeasti välittävän työyhteisön.

Laita hakemus ja Cv pian.
toni@trendmate.fi
aihe: muodin myyjä, Tampere

Työntekijämme Aino kertoo miksi meille kannattaa hakea töihin:

”Trendmatella työskentely on paljon enemmän kuin pelkkä myynityö, se on asiakaselämysten luomista. Trendmatella saa työnantajien arvostamaa työkokemusta laajasti eri työympäristöistä. Sen takia työ on monipuolista ja aktivoivaa. Trendmate on työyhteisönä motivoiva, kaikki kollegat puhaltavat yhteen hiileen. Trendmatella jokaista työntekijää arvostetaan yksilönä, minkä takia oma työpanos tuntuu aina merkitykselliseltä. Trendmate on ollut ehdottomasti mielekkäin työpaikkani tähän mennessä.” Aino vinkkaa.

Unelmien työpaikan löytäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa! Tilaa uutiskirje ja saat tiedon avoimista työpaikoista suoraan sähköpostiisi!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.